Artikler

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Artikler og publikationer hvor vi er repræsenteret:

Skab vind vind i dine projekter

Projekter er konfliktmagneter

Konflikter er et livsvilkår – også i projekter. Interview med Berlingske Business, som sætter fokus på projektlederens rolle og  nødvendigheden af at  håndtere konflikter i projektteamet. Bliver de overset – eller undveget –  kan det få følger for projektets succes. 

Skab vind vind i dine projekter

Brug konfliktforståelse - for at vende modstand til følgeskab

Mennesker og deres adfærd er den største, uforudsigelige faktor i projektarbejdet. 

Som projektleder opererer man i krydsfeltet mellem definerede rammer, ressourcer og mål samt evnen til at motivere og skabe samspil mellem de mennesker, som skal bære projektet igennem.

Skab vind vind i dine projekter

Find den gode stil - og styrk din selvledelse

Hvordan reagerer du når du møder en situation, du opfatter som konfliktfyldt?

Din reaktion kan få  afgørende betydning for, hvordan situationen videre forløber.               Et centralt værktøj til styrkelsen af selvledelsen,  er indsigt i egen og andres forhandlings- og konfliktstile. Værktøjet introduceres i denne artikel.

Skab vind vind i dine projekter

Mobning sker ikke kun blandt børn!

Interview i grønlandske AG nr. 51 om mobning og mobningens konsekvenser på arbejdspladser. I artiklen siger charlotte blandet andet: “Vær professionel på en arbejdsplads, og vær bevidst om at adskille arbejdsliv fra privatliv. Vi er et lille samfund, hvor vi ofte kender hinanden fra private sammenhænge. Disse relationer bliver båret videre på arbejdspladsen – på godt og ondt.  

Skab vind vind i dine projekter

“Skab vind-vind beslutninger i dine projekter”

Denne artikel i Dansk Projektledelse giver en konkret indføring i hvordan projektledere anvender den naturlige beslutningsproces til at afvæbne og håndtere modstand og modsatrettede meninger i en konstruktiv og proaktiv proces og skabe vind vind. 

Skab vind vind i dine projekter

Sådan skaber du mer-værdi i internationale projekter

Relationer mellem mennesker og evnen til at arbejde sammen har afgørende betydning for et projekts succes. Forståelse af intentionerne bag adfærd kan vise en fælles vej i de samarbejder, som opstår på tværs af landegrænser og kulturel forskellighed.

Skab vind vind i dine projekter

Qinngasaarineq meeqqat akornanniinnaq pisanngilaq

Grønlandsk version:  Skandinaviami – Kalaallit Nunaannilu – suliffeqarfinni qinngasaarisarneq ajornartorsiutaaleriartorpoq. Taama Charlotte Bæk Risbjerg suliffeqarfinni atugarissaarnermut tunngasunik suliaqartoq oqarpoq

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly