BOOK EN WORKSHOP

Tilbage på arbejdspladsen
– få samlet dit team efter Corona

workshop-tilbage-til-arbejdspladsen-efter-corona

Vi har brugt måneder på at lære at samarbejde hjemmefra. Vi er kommet indenfor i hinandens hjem, og flere har vænnet sig til, at agere forælder, underviser og kollega på én og samme tid. Nu er det tid til at vende tilbage til hverdagen, som vi kendte før vi alle blev sendt hjem.

Alt er, som det plejer, men intet er som før

Vi mødes tilbage på arbejdspladsen, som da vi forlod hinanden sidst. Perioden med hjemmearbejde og distancesamarbejde har skabt nye vaner: vi har ændret arbejdsrutiner, tilgang til opgaver, vores relationer og meget mere. Det skaber nye muligheder og samtidig grobund for konflikter.

Book din workshop

Alle workshops bliver tilpasset din organisation og jeres behov.

Kontakt RisbjergRelation

Genfind hinanden og giv plads

Brug denne unikke mulighed til proaktivt at styrke dit team. Ingen har før stået i en situation som denne, og det skaber usikkerhed. For de fleste er der glæde over at vende tilbage til kollegaer og arbejdspladsen; men undervejs har vi fundet nye tryghedszoner og gjort os forskellige erfaringer.

Vi skal ikke blot genoprette hverdagen; vi skal hjælpe hinanden med at genopfriske og genforhandle virksomhedskulturen og vores måde at samarbejde på. Måske de nye erfaringer kan bidrage til en positiv udvikling, hvor vi genopfinder os selv i en ny kultur?

Bliv guidet trygt igennem de første udfordringer

Få en erfaren procespilot til at faciliterere en back-to-work-workshop målrettet dig og dine kollegaer, så I sikrer jeres fælles grundlag for at få det bedste ud af den hverdag, der venter forude.

I denne workshop kommer vi omkring:

  • Virksomhedskultur – præsenteret med et glimt i øjet
  • Kulturen i jeres virksomhed før, under og efter Corona
  • Konfliktpotentialer og håndtering
  • Ønsker og drømme for samspil og nye vaner
  • Et fælles fundament for fremtiden

Workshoppen varer fra tre timer (afhængig af jeres behov) og afholdes online eller på arbejdspladsen.

En workshop for fællesskabet og forankring

Formålet er at italesætte den synlige og usynlige kultur og sætte fokus på ændrede behov hos medarbejdere, virksomhed og i det eksterne miljø. Sammen finder vi de rigtige ord til at skabe en fælles forståelse og et fundament for udvikling af både medarbejdere og virksomheden.

Samtidig fungerer workshoppen som en faglig team-building-øvelse med grundlag for videre dialog.

Et vigtigt skridt på vejen

Workshoppen tager de indledende skridt til at skabe tillid, genetablere kulturen, forbedre kommunikationen og opnå fælles forståelse for roller og ansvar. Ønsker du at fortsætte dialogen omkring et eller flere af emnerne, skræddersyer vi gerne et forløb, som passer til jeres behov.

Om underviseren

Charlotte Risbjerg er en erfaren facilitator, mediator og underviser.

Siden 2008 har hun hjulpet danske og internationale virksomheder med at skabe følgeskab, bæredygtige løsninger og sund virksomhedskultur.

Charlotte medierer konflikter og træner organisationer i sund konfliktadfærd og effektivt samarbejde i interne, eksterne og internationale relationer – i det virtuelle og fysiske rum.

Læs mere om Charlotte Risbjerg

Det er en unik situation at stå med et team, som har arbejdet på distancen gennem en længere periode. Kom trygt i gang med den “gamle” hverdag på en ny og værdiskabende måde.