Uddannelse med ECTS

Ønsker du et uddannelsesforløb indenfor mediation eller projektledelse, tilbyder RisbjergRelation i samarbejde med CrossingCultures og EASV løbende uddannelsesforløb i Herning, Aarhus, Odense, København og Nuuk.

Mediationsuddannelsen

Mediation som mindset sigter mod at skabe fælles forståelse og udvikle samarbejdsprocesser, som i sig selv er problemknusende.

Mediation som metode bruges, når en mediator som uvildig tredjepart medvirker til at løse konflikter.

Som mediator leder du mediationspro­cessen og tilstræber at opnå en vind-vind situation for begge parter. Essensen i mediation er, at begge parter i en konflikt får mulighed for at delagtiggøre og forstå hinandens synspunkter og bevæggrunde. Metoden fokuserer på at finde en løsning, der varetager parternes behov og udnytter modsætninger mellem parterne konstruktivt – og ikke hvem der har ret eller uret.

RisbjergRelation udbyer mediatoruddannelse i samarbejde med CrossingCultures.

Vi har fokus på at styrke og udvikle gode relationer blandt mennesker. Arbejdet med mediation er forankret i de tre K’er, Kommunikation, Konflikthåndtering og Kulturforståelse.

Vælg dit uddannelsessted og læs mere om forløbet..:

Uddannelsen udbydes i samarbejde med CrossingCultures.

Skal du være mediator?

Overvejer du at tage en videreuddannelse som mediator? Kontakt os til en uforpligtende snak om dine behov og uddannelsens muligheder. Eller tilmeld dig kurset – vi kontakter dig med detaljer.

Projektledelse (Nuuk)

Ønsker du at lære mere om at lede og styre projekter i virksomheden, så du når i mål inden for den givne tid med de ressourcer der er til rådighed
 
Som projektleder opererer du i krydsfeltet mellem rammer, ressourcer og mål og din evne til at motivere og skabe samspil mellem de mennesker, som skal bære projektet igennem.
 
Med dette kursus ønsker vi at sætte fokus på, hvordan du leder og styrer projekter i mål med de ressourcer og den tidshorisont, du har til rådighed.
 
Du lærer både om planlægning/styring og de blødere ledelsesmæssige værdier, som du skal bruge for at gennemføre projekter i en hverdag, hvor tingene tit ændrer sig, og du ikke kan kontrollere alt. Kurset lærer dig desuden at undgå de klassiske faldgruber, så dine projekter når sikkert og godt i mål.
 
Du får grundlæggende viden og forståelse for at arbejde som projektleder inklusiv en række generelle ledelsesværktøjer. Kurset er praktisk relateret til hverdagen og kan tages uafhængig af, hvilken projektledelsesmodel du arbejder efter.
 

Projektlederuddannelse Nuuk – Efterår 2021 – Start d. 26. oktober 2021

Skal du være projektleder?

Overvejer du at tage en videreuddannelse som projektleder, er dette et godt hands-on kursus med høj faglighed. Kontakt os til en uforpligtende snak om dine behov og uddannelsens muligheder. Eller tilmeld dig kurset – vi kontakter dig med detaljer.

Det siger andre

”Der kommer mange gode ting frem som jeg ikke har tænkt på – så skulle have deltaget i dette for længe siden.”

Deltager på “Virtuelle møder med værdi”

”Et særdeles relevant og aktuelt emne, som jeg blev meget klogere på. Charlotte præsenterer både teori omkring emnet, men ikke mindst praktiske tips og tricks, som er lige til at bruge.”

Deltager på “Virtuelle møder med værdi”

”Charlotte er en yderst professionel indlægsholder, der virkelig brænder igennem, selv gennem skærmen.”

Deltager på “Virtuelle møder med værdi”

“Jeg hæftede mig især ved de fordele, du kom ind på – og at det kræver en god forberedelse og ikke mindst at det IKKE ”bare er business as usual, blot online”! Det er en anden måde at mødes på, som godt kan lade sig gøre og som også kan give gode og positive resultater. MEN, det kræver en bevidsthed om ”det anderledes! Og den opmærksomhed er, efter mit indtryk, ikke tilstede hos ret mange.”

Deltager på “Virtuelle møder med værdi”

”Tak for et godt oplæg – helt sikkert noget jeg vil tage mig videre herfra”

Deltager på “Virtuelle møder med værdi”