Løsning

Konflikter er et livsvilkår. De er hverken gode eller dårlige, men måden vi håndterer og løser dem på, bestemmer, om konflikterne er konstruktive eller destruktive.

Nogle gange spænder konflikter ben for et samarbejde mellem to personer eller en hel organisation.  At havne i en konkret konfliktsituation i en organisation eller et projektteam kan være en særdeles fastlåst situation, som kan have fatale konsekvenser for de involverede. Konflikten er ikke blevet håndteret i tide, der er ingen vej tilbage, og tingene står i stampe med store frustrationer for alle parter. Trivslen forringes, mennesker drænes for energi og organisationen for penge.

Hos Risbjerg Relation løser vi konkrete konflikter gennem mediation, når konflikten er landet på et niveau, der gør, at I ikke selv kan komme videre. Med et stærkt fokus på den rette metode til at løse konflikten er vi jeres løftestang til at komme igennem den negative konflikt. Det er samtidigt også vores mål, at I kommer bedre, stærkere og mere bevidste ud på den anden side med henblik på at blive i stand til at spotte og forebygge fremtidige negative konflikter.

Hjælp til løsning kan være relevant for jer, som…

  • Jer, der ikke ved, hvordan I skal komme videre i en eksisterende konflikt
  • Lederen, der ikke føler sig klædt på til at løse en udfordring mellem konfliktende parter
  • Lederen eller HR funktionen, som selv er for tæt på medarbejderne eller selve konflikten til at at kunne være og/ eller opfattes neutral
  • Oplever en konflikt med alt fra 2 personer til mindre eller større grupper, der er direkte eller indirekte involveret

Nysgerrig på hvordan du skaber et sundt konfliktmiljø og bruger konflikter som en dynamisk ressource? Book en kickstarter, en tema workshop eller et foredrag.