Løsning

Tilsagn til at løse konflikter bestemmer, om konflikterne er konstruktive eller destruktive for jeres organisation og videre samarbejde.

Konflikter kan spænde ben for et samarbejde mellem to personer eller en hel organisation. At havne i en konkret konfliktsituation i en organisation eller et projektteam kan være en særdeles fastlåst situation og få fatale konsekvenser for de involverede.

Bliver konflikten ikke håndteret i tide, er der ingen vej tilbage. Tingene står i stampe med store frustrationer for alle parter, trivslen forringes, alle involverede parter bliver drænet for energi og situationen kan blive dyr for organisationen. Ofte ender situationen med advarsler, afskedigelser eller sygemeldinger – med andre ord: tab af gode og værdifulde medarbejdere – et tab for begge parter.

Projekter løber af sporet og et ellers godt projekt går i vasken.

Hos RisbjergRelation løser vi konkrete konflikter gennem mediation, når konflikten er landet på et niveau, der gør, at I ikke selv kan komme videre. Med et stærkt fokus på den rette metode til at løse konflikten er vi jeres løftestang til at komme igennem den negative konflikt og styrket og mere bevidste ud på den anden side.

Læs mere om mediation

Hjælp til løsning er relevant for jer, som…

  • sidder fastlåst eller ikke ved, hvordan I skal komme videre i en eksisterende konflikt
  • er ledere og mangler viden og erfaring til at løse en udfordring mellem konfliktende parter
  • er ledere eller har enHR-funktion, men er for tæt på medarbejderne eller selve konflikten til at være og/eller opfattes neutral
  • oplever en konflikt med alt fra to personer til mindre eller større grupper, der er direkte eller indirekte involveret

Vil du vide mere om løsning af konflikter?

Find et relevant kursus eller kontakt os for at få et skræddersyet forløb.
Vi klæder dig på til at løse konflikterne i din organisation.