Sådan arbejder vi

Hjem » Om » Sådan arbejder vi

Fra modstand til følgeskab – sådan arbejder vi   

Individuelle interesser, forskelligheder, distancer og kulturelle skel stiller store krav til samarbejde – nogle gange med negative konflikter til følge. 

RisbjergRelation skaber og udvikler menneskelige samspil i interne, eksterne og internationale relationer. Vores tilgang til at forebygge, håndtere og løse konflikter bygger på mediation og en inkluderende tankegang, hvor genetablering af tillid mellem parterne og skabelse af en positiv kultur er afgørende for resultatet.

Vi ser, frigør og anvender den positive energi, der følger med menneskers forskelligheder. På den måde kan konflikter være med til at skabe sunde relationer og en positiv udvikling fremadrettet.

Resultatet er øget trivsel, effektive arbejdsprocesser og bedre tal på bundlinjen.

Vores fundament er et helhedskoncept til personlig succes og bedre resultater gennem målrettet fokus. Vi ved, at det ikke drejer sig om at handle, men om at handle målrettet og skabe en effekt. At gøre det rigtige rigtigt, på det rigtige tidspunkt. 

RisbjergRelation har fokus på den praktiske tilgang, de relevante værktøjer, effekt og evaluering samt ejerskabet hos den enkelte. 

Nysgerrig på hvordan du skaber et sundt konfliktmiljø og bruger konflikter som en dynamisk ressource? Book en kickstarter, en tema workshop eller et foredrag.