Om

Charlotte Risbjerg

Mediator med speciale i konfliktledelse og relationsudvikling.

Jeg medierer konflikter og træner organisationer og projektteams i at udvikle en sund konfliktadfærd og derigennem skabe en anerkendende og positiv kultur.

Jeg har en Master in Mediation & Conflict resolution (MMCR) og er uddannet cand.negot i international forhandling.

Gennem hele min karriere har jeg – med bopæl i Tyskland, Grønland og Danmark – arbejdet med og i internationale virksomheder; primært med relationer, konflikthåndtering og projektledelse på tværs af kulturer og landegrænser. 

 

Brug mine styrker i din organisation

Jeg har smagt min egen medicin
Jeg er rundet af en international kontekst med tværkulturelle relationer. Her har jeg stået i projektlederens sko, så jeg kender processerne indefra og rådgiver både ift. relationer og praktisk tilgang. Følgeskab og ejerskab blandt medarbejderne kommer ikke af sig selv – det handler om at afkode og agere.

 

Jeg gør det usynlige synligt
Som ledelsesrådgiver i det relationsmæssige ser jeg mekanismerne fra start til slut og rådgiver strategisk om, hvad I skal gøre. Jeg binder relationer og adfærd direkte ind i virksomhedsstrategien; jeg gør det usynlige synligt, så modstand mindskes og vi sammen skaber bæredygtige løsninger og ejerskab for projektet.

 

Jeg ser muligheder i alle udfordringer
Min strategiske styrke og evne til at se udfordringer som muligheder har været nøglen til at skabe holdbare resultater for mine samarbejdspartnere – menneskeligt såvel som på bundlinjen.

Få det fulde overblik i mit CV

RisbjergRelation – det får du:

Hos RisbjergRelation samarbejder du med en konsulent, som er ekspert i at få mennesker til at flytte sig.

Du får en professionel sparringspartner som styrker din organisation og dit team til at håndtere og agere effektivt i de mange forandringer, en global verden stiller os overfor.

Mediation og inkluderende tankegang er platformen i RisbjergRelation, som hjælper med både forebyggelse, håndtering og løsning af forskellige typer konflikter.

|

Det siger kunderne:

Charlotte er suveræn til at formidle sit stof. Det medvirkede til at gøre et spændende og relevant emne endnu mere spændende. Jeg fik helt konkret input til brug i hverdagen på mine projekter.

– kursusdeltager

Mission, vision og værdier

RisbjergRelation er din professionelle og inspirerende samarbejdspartner, som arbejder målrettet efter at gøre en positiv forskel for dig og din virksomhed.

For RisbjergRelation baserer en sund relation på, at begge parter oplever værdi ved samarbejdet. Ved at give får du noget igen.

Vi tror på, at integritet og ægte engagement hænger direkte sammen med de værdier, du vælger som kompas for din indsats.

RisbjergRelations værdigrundlag i samarbejdet med dig hviler på:

Engagement i samarbejdet
Empati i situationen
Ordentlighed i processen
Tillid til mennesker
Ligeværd i relationerne

Vores  mission er at gøre det usynlige synligt, så menneskelig modstand mindskes, og positiv energi frisættes og konverteres til bundlinje og bæredygtige relationer.

Et netværk af erfaringer

Dit behov er omdrejningspunktet. Ud over egne erfaringer trækker RisbjergRelation på et professionelt netværk af engagerede og kompetente konsulenter, når der er behov for ekstra kompetencer til en specifik opgave. 

RisbjergRelation er en mangeårig samarbejdspartner indenfor uddannelse hos Dansk Byggeri og Teknologisk institut.

Få inpiration fra andre

Siden opstarten i 2008 har RisbjergRelation hjulpet en lang række organisationer og virksomheder til at skabe og udvikle et godt samspil til glæde for både mennesker og bundlinje.