RisbjergRelation

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Mit navn er 
Charlotte Risbjerg

Jeg er mediator med speciale i konfliktledelse og relationsudvikling.

Jeg medierer konflikter og træner organsationer og projektteams i at udvikle en sund konfliktadfærd og derigennem skabe en anderkendende og positiv kultur.

Konflikter er et livsvilkår. Om konflikter er udviklende eller afviklende, handler om måden, vi møder dem og påvirker dem på. Jeg hjælper jeres organisation eller projektteams med at oparbejde en sund konfliktadfærd, som bliver konstruktiv og kan danne grobund for en sund uenighedskultur, som afsæt for udvikling og innovation.

Min baggrund for at stå, hvor jeg står i dag, er uddannelse og karriere indenfor international forhandling, ledelse og samarbejdsudvikling, hvor min strategiske styrke og evne til at se udfordringer som muligheder har været min nøgle til at skabe holdbare resultater for mine samarbejdspartnere – menneskeligt såvel som på bundlinjen. 

Årene har givet mig bred erfaring i styring af processer og projekter – både internt i organisationer samt eksternt på tværs af landegrænser. Jeg har boet og arbejdet i udlandet af flere omgange. 

” Jeg trives i krydsfeltet mellem forskellige interesser og brænder for at skabe og udvikle forståelse og relationer mellem mennesker – for derfra at motivere til fælles fokus på muligheder og resultater”

Velkommen til RisbjergRelation!

Skåret ud i pap

RisbjergRelation er en konsulentvirksomhed, som er eksperter i at få mennesker til at flytte sig. Vi har udviklet en kasse med enkle og effektive redskaber, der styrker organisationer og projektteams i at håndtere og agere i forandringer og konstant vekslende relationer i en global verden.

RisbjergRelation har eksisteret siden 2008, hvor en lang række organisationer og virksomheder gennem årene har fået hjælp til at skabe og udvikle et godt samspil til glæde for både mennesker og bundlinje.

Mediation og inkluderende tankegang er platformen i Risbjerg Relation, som hjælper med både forebyggelse, håndtering og løsning af forskellige typer konflikter.

Alene kan vi meget, sammen kan vi (stort set) alt

Kundernes behov er omdrejningspunktet for al indsats i RisbjergRelation. Ud over egne erfaringer trækker vi på et professionelt netværk af engagerede og kompetente konsulenter, som arbejder med afsæt i en medierende tankegang. Samarbejdspartnerne inddrages målrettet i de enkelte opgaver efter behov og relevans. Dette giver RisbjergRelation mulighed for at løfte opgaver i bredere perspektiv.

Marianne Spandet Jacobsen

Marianne Spandet Jacobsen

Mediation og samspilsprocesser, partner i CrossingCultures

 Kristian Sørensen

Kristian Sørensen

Projekteksekvering og konfliktledelse, medforfatter på bogen Konfliktknuser

Maren Granlien

Maren Granlien

Projektledelse og procesoptimering

Arnánguak Holm Olsen

Arnánguak Holm Olsen

Mediation og kompetenceudvikling (Grønland)

 Susanne Nielsen

Susanne Nielsen

Branding og værdibaseret ledelse

Finn Sten Jakobsen

Finn Sten Jakobsen

Strategi og ledelse

Annette Spicker Bruhn

Annette Spicker Bruhn

Netværksstrategi

Louise Ellekilde Fogstrup

Louise Ellekilde Fogstrup

Forandringsledelse

Nysgerrig på hvordan du skaber et sundt konfliktmiljø og bruger konflikter som en dynamisk ressource? Book en kickstarter, en tema workshop eller et foredrag.