Introduktion
Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter websitet indsamler og behandles en række sådanne informationer.
På websitet lagres følgende personoplysning, hvis du benytter kontaktformularen for at sende mig en besked:

– navn
– email adresse
– din besked

Formålet med indsamlingen af oplysningerne er at give dig mulighed for at komme i direkte mailkontakt med mig. Jeg modtager din besked som en privat mail, hvoraf din indtastede afsenderinformation fremgår. Når du indtaster data i kontaktformularen giver du automatisk samtykke til, at jeg må kontakte dig / svare dig på samme måde, som hvis du sendte mig en privat mail.
De indtastede data lagres, indtil jeg selv sletter dem.
Dit navn og din mailadresse lagres IKKE til brug for nyhedsbrev eller markedsføring.

Ved brug af testen ‘Test din konfliktstil’ bruges en ekstern tjeneste. Du kan se deres priviatlivspolitik her.

Sikkerhed
Jeg har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Jeg anvender udelukkende oplysningerne til at optimere sitet, så du får den bedst mulige brugeroplevelse, og for at give dig mulighed for at komme i direkte kontakt med mig.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske pr. mail til charlotte@risbjergrelation.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Kontaktperson: Charlotte Risbjerg
Mail: charlotte@risbjergrelation.dk
Website: https://risbjergrelation.dk