Webinar: Virtuelle møder med værdi

Virtuelle møder med værdi – skab tillid og tryghed online

Skræddersyet webinar om virtuelle møder med værdi

Vi befinder os i en ny hverdag, hvor vi samarbejder hver for sig. Presset af Covid19 er mange fysiske møder flyttet ind i et virtuelt univers. Med dette webinar, klæder du dine medarbejdere på til at facilitere og skabe online møder med mere værdi. 

Selvom vi har været hurtige til at finde praktiske og tekniske løsninger for det virtuelle møde, overser vi ofte betydningen af de menneskelige faktorer for et værdiskabende møde. Tillid og tryghed er afgørende faktorer i videndeling og godt samarbejde.

Netop tillid og tryghed forudsætter fornemmelsen af (en god) kontakt mellem mødedeltagerne, og når vi flytter et møde til det virtuelle rum, ændrer vi samtidig ved de kendte faktorer for kommunikation. Vores nonverbale sprog reduceres markant, når vi ikke længere kan se hinanden, som vi kender det fra det fysiske rum. Omvendt giver fraværet af nonverbale signaler muligheder for en mere rationel beslutningstagning.

Men hvad betyder det for relationer, tillid og kommunikationen når vi forlader det fysiske rum og i stedet mødes online? Og hvordan holder mødeleder samarbejdet på rette spor, når forskellige meninger kommer på tværs og bølgerne går højt, når vi ikke længere kan se og aflæse hinanden som vi er vant til? Det får du svar på i dette webinar.

Du får:

  • praktisk viden omkring forberedelse, gennemførelse og opfølgning af et virtuelt møde
  • inspiration til, hvordan du skaber tillid og sikrer følgeskab i virtuelle møder
  • fire vitale opmærksomhedspunker ved effektive møder online
  • tips og tricks, samt mulighed for at stille spørgsmål omkring dine konkrete udfordringer

Webinaret varer to timer inkl. spørgerunden.

Ja tak – jeg vil gerne høre mere om webinaret

Det siger andre deltagere:

Jeg har fx afholdt dette webinar for Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande i januar 2021. Her modtog jeg bl.a. følgende feedback.

”Der kommer mange gode ting frem som jeg ikke har tænkt på – så skulle have deltaget i dette for længe siden.”

 

”Et særdeles relevant og aktuelt emne, som jeg blev meget klogere på. Charlotte præsenterer både teori omkring emnet, men ikke mindst praktiske tips og tricks, som er lige til at bruge.”

 

”Charlotte er en yderst professionel indlægsholder, der virkelig brænder igennem, selv gennem skærmen.”

 

“Jeg hæftede mig især ved de fordele, du kom ind på – og at det kræver en god forberedelse og ikke mindst at det IKKE ”bare er business as usual, blot online”! Det er en anden måde at mødes på, som godt kan lade sig gøre og som også kan give gode og positive resultater. MEN, det kræver en bevidsthed om ”det anderledes! Og den opmærksomhed er, efter mit indtryk, ikke tilstede hos ret mange.”

 

”Tak for et godt oplæg – helt sikkert noget jeg vil tage mig videre herfra”


Vil du vide mere?

Kontakt Charlotte på 21 26 83 18 til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til at skabe mere værdi i jeres virtuelle møder.

Er du i tvivl om det er noget for dig, er du også velkommen til at kontakte Kenneth Mikkelsen fra Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande på km@erhvervsraadet.dk.

Læs mere om Charlotte, connect på LinkedIn og se andre webinarer og kickstarters.

Ja tak – jeg vil gerne høre mere om webinaret