BOOK ET OPLÆG

Skab tillid og tryghed online for dine elever

virtuel undervisning

Stemninger smitter; din måde at håndtere undervisning og nå dine elever via skærmen inspirerer. Eleverne lærer gennem det, de oplever og bliver inspireret af dig; en lærer de kender og stoler på.

Du er blevet kastet ud i virtuel undervisning og har klaret det på bedste vis. Du trækker på dine erfaringer og sparrer med dine kollegaer – og gør det garanteret rigtig godt.

Alle har efterhånden vænnet sig til en hverdag med hel eller delvis virtuel undervisning. Alle forsøger at få det bedste ud af situationen, men det er ikke altid lige nemt. Kommunikation online er ikke bare “business as usual” – blot på en skærm. Har du værktøjerne til at sikre, at din virtuelle undervisning holder samme høje niveau som din undervisning i det fysiske klasselokale?

Book dit oplæg

Alle oplæg bliver tilpasset jeres unikke situation og aktuelle behov.

Kontakt RisbjergRelation

Få de gode værktøjer – og giv dem videre til dine elever

Dine elever lærer fra undervisningsmaterialet, din undervisningsstil og din personlige fremtræden. De har brug for at blive klædt godt på til den kommende eksamen og til en fremtid, hvor virtuel kommunikation formentlig får en større rolle end tidligere.

Det kræver, at også du er klædt godt på til opgaven, så du på én og samme tid lærer fra dig og viser dine elever, hvordan de kan holde virtuelle møder – det være sig undervisning, eksamen, gruppearbejde, en kommende job- eller uddannelsessamtale – med værdi.

Med oplægget får du:

  • Konkret viden om, hvordan du skaber tillid og nærvær i virtuelle situationer – både i plenum i en undervisningssituation og på tomandshånd i en samtale eller eksamenssituation
  • Inspiration til forberedelse, gennemførelse og opfølgning af virtuel undervisning, eksamen og samtale
  • Tips og tricks til at skabe følgeskab i en virtuel kontekst
  • Værktøjer du kan give videre til dine elever, så de er forberedt på fremtidens virtuelle situationer

Skab tillid og tryghed på tværs af skærmen

Når kommunikation flytter online, stiller det store krav til alle involverede parter. Det virtuelle rum ændrer de kendte faktorer for kommunikation, blandt andet fordi vores nonverbale sprog reduceres markant, når vi ikke længere kan se hinanden, som vi kender det fra det fysiske rum.

Det er vigtigt, at du som underviser og leder af den virtuelle situation har helt styr på din fremgangsmåde og teknik; virtuel kommunikation er ikke en direkte flytning; du bliver nødt til at tage højde for den nye situation. Her er tillid og tryghed en afgørende faktor, som samtidig forudsætter en god kontakt mellem underviser og elever.

Med dette oplæg får du værktøjerne til at skabe tillid på tværs af skærmene, og du får konkrete tips til, hvordan du skaber følgeskab, når præmissen er online.

Om underviseren

Charlotte Risbjerg er en erfaren facilitator, mediator og underviser.

Med en Master in Mediation & Conflict resolution (MMCR) med afhandlingen Zoom på virtuel mægling, en cand.negot i international forhandling og kultur og som certificeret coach, har Charlotte undervist, afholdt svære samtaler og medieret virtuelt på tværs af landegrænser siden 2012.

 

Læs mere om Charlotte Risbjerg

Kommunikation online er ikke “business as usual” – blot på en skærm