Håndtering

Konflikter er et livsvilkår. De er hverken gode eller dårlige, men måden vi håndterer dem på, bestemmer, om konflikterne er konstruktive eller destruktive.

Når først en negativ konflikt er opstået i en organisation eller et projektteam, kan det være svært at håndtere den selv. Det kræver både et overblik over selve konflikten, de involverede parters ståsted samt oplevelse af konflikten og dens niveau.

Ofte er de implicerede parter groet fast i egne og andres overbevisninger. Pludselig står en eller flere i en ond cirkel, hvor den negative konflikt  dræner de involverede personer for energi og tærer på organisationen ressourcer.

RisbjergRelation giver jeres organisation og projektteam værktøjer og kompetencer til at håndtere udfordringer og selv løse negative konflikter gennem kurser, uddannelse, coaching, sparring, rådgivning trivselsprocesser og hjælp-til-selvhjælp.

Vi tager fat i begreberne ”Drainers and Drivers” – hvad dræner og driver jer? I lærer, hvordan I spotter en negativ konflikt, går ind i den og løser den. Det kan både være en konflikt, som I selv er en del af i samt hjælp til andre med at løse deres konflikt.

Med en praktisk tilgang og et stærkt fokus på mindset og metode er RisbjergRelation jeres løftestang til at komme bedre, stærkere og mere bevidste ud på den anden side af en konflikt.

Læs mere om konflikthåndtering

Hjælp til håndtering er relevant for jer, der…

  • er ledere, mellemledeer eller projektledere og står i krydsfeltet mellem modsatrettede interesser, holdninger og værdier
  • oplever konfliktsituationer, som I mangler viden og konkrete værktøjer til at håndtere

Vil du vide mere om håndtering af konflikter?

Find et relevant kursus eller kontakt os for at få et skræddersyet forløb.
Vi klæder dig på til at konfliktledelse og håndtering af hverdagens små og store konflikter i din organisation.